Arbetet inför säsongen 18/19 i full gång

Engelholms Volleybollsällskap har valt att inte skriva ett nytt kontrakt med Per-Anders Sääf efter att hans nuvarandre löper ut. Per-Anders (PA) har de senaste fyra säsongerna varit den som lett vårat elitlag till lika många SM-guld.

 

Det har varit ett otroligt svårt beslut att fatta men efter noga övervägande och med en vision om att fortsätta utveckla klubben är styrelsen eniga om att detta är rätt väg att gå. Klubben har en vision om att ständigt utvecklas och att fortsätta vara ledande inom svensk volleyboll både på ungdomssidan och damsidan, samtidigt som vi vill behålla vår stora bredd på både herr och damsidan. Våra ambitioner är höga och till kommande säsonger hoppas vi givetvis på att kunna upprepa de lyckade sportsliga resultat vi haft.

Redan nu pågår arbetet med att hitta nya spelare och förhandla med de av våra spelare som står utan kontrakt idag. Förhoppningsvis kommer vi att kunna presentera delar av den nya truppen väldigt snart och inom några veckor drar sommarträningen för våra seniorlag igång, allt för att försäkra oss om att vi fortsätter utveckla våra egna spelare och ser till att det finns nya tjejer redo att plocka upp i elitlaget när det behövs.

Från föreningens sida vill vi givetvis rikta ett stort Tack till PA som varit hos oss de senaste fyra säsongerna. Många av våra ungdomsledare har haft möjlighet att utvecklas i sin roll tack vare PA, många spelare har under PA:s ledning utvecklats tekniskt och taktiskt och framförallt har vi som förening lyfts av dom resultat som gjorts. Vi vill fortsätta utvecklas och en av dom sakerna som PA verkligen lärt oss är att man aldrig ska vara nöjd, det finns alltid saker att bli bättre på, detaljer att finslipa och det tar vi med oss i vårt framtida arbete med föreningen.

Vi blickar framåt mot säsongen 18/19 vilken i princip startade i samband med att SM-guldet återigen blev vårt. Vi jobbar vidare med att fastställa den trupp som kommer att representera föreningen till hösten och inom kort presenteras vem som kommer att ta över rollen som tränare för elitlaget. Nu väntar SM för alla våra ungdomar och kort därefter sätter träningarna inför kommande säsong igång.

Välkomna med på resan mot en ny säsong.

Väl mött,

Engelholms Volleybollsällskaps Styrelse

Länsförsäkringar Skåne

 

Lindab-logga-webb

 

bjarekraft3zen logo

 

engelholmskommun

 

Vattnetshus logotyp EVS hemsida2019 

 

Peab NS

 

Brannborn fastigheter

 

bixia

 

 sparbankstiftelsen 300

 

  kokexperten